چرا خطیر مدیرعامل نساجی نشد؟

به گزارش تور یونان ارزان، علی خطیر می گوید مدیرعاملی باشگاه نساجی به او پیشنهاد شد اما او تنها در صورتی حاضر به قبول این مسئولیت بود که سهام مدیریتی باشگاه در اختیار او یا دوستانش قرار داشته باشد.

چرا خطیر مدیرعامل نساجی نشد؟

علی خطیر در گفت و گو با خبرنگاران درباره جلسه اش با مالکان نساجی برای قبول سمت مدیرعاملی این باشگاه اظهار کرد: متاسفانه فعالیت در باشگاه هایی که مالکان خصوصی دارند خیلی کار راحتی نیست چون در این باشگاه ها حوزه اختیارات مدیرعامل محدود است و دخالت های مالکان در نحوه اداره باشگاه غیر قابل تصور است. نمونه های وطنی زیادی از دخالت های مالکان در نحوه اداره باشگاه در فوتبال کشور وجود دارد که متاسفانه اکثر این افراد در حوزه مدیریت فوتبال هیچ تخصصی ندارند و یکی از دلایل مهم پیروز نشدن خصوصی سازی در واقع اشتیاق مالکان به دیده شدن، عدم تخصص و شناخت لازم در مدیریت فوتبال و کم حوصله بودن این دوستان در کسب نتیجه است که به واسطه این امر دست به تغییرات احساسی و سریع در بدنه مدیریت باشگاه می زنند.

او ادامه داد: با توجه به توضیحاتی که داده شد، بنده در جلسه ای که با دوستان و مالکین محترم نساجی داشتم ضمن تشکر از لطف این دوستان به بنده، مسائل و مسائل فعالیت در باشگاه های خصوصی با تفکر ایرانی را متذکر شدم و بیان کردم با توجه به اینکه نساجی تیم شهر من است و خیلی مشتاق هستم که به این باشگاه مردمی و پرهوادار خدمت کنم تنها در صورتی پیشنهاد مدیر عاملی و حضور در نساجی را می پذیرم که سهام مدیریتی باشگاه در اختیار بنده و دوستان اینجانب که حاضر به سرمایه گذاری در باشگاه هستند، باشد که بتوانیم حداقل یک برنامه سه ساله برای پیروزیت نساجی تدوین کنیم که ان شاءالله باشگاه بزرگ نساجی با این همه ظرفیت هواداری و همچنین ظرفیت اقتصادی مازندران به عنوان قطب توریسم کشور در سال سوم از لحاظ اقتصادی خودکفا گردد و بتواند سهمیه آسیایی را کسب کند.

خطیر در ادامه گفت: قرار شد این دوستان یک صورت وضعیت اقتصادی حسابرسی شده به ما بدهند که این کار را نکردند. آخر سر مالکان یک برگه غیر رسمی از وضعیت تراز اقتصادی باشگاه برای سال گذشته دادند که در آن میزان بدهی و طلب انباشته باشگاه معین نیست و تراز اقتصادی اشاره شده حسابرسی شده قانونی هم نبوده است.

خطیر افزود: مطابق اعداد بیان شده در تراز اقتصادی سال قبل، نساجی سال قبل حدود یک میلیارد و 300 میلیون تومان درآمد داشته که 700 میلیون تومانش تعهد سازمان لیگ برای تبلیغات محیطی بوده است. من هم گفتم باشگاه نساجی با این ظرفیت هواداری و ظرفیت اقتصادی أستان باید حداقل 20 میلیارد تومان در سال درآمد داشته باشد که متاسفانه به دلیل عدم توانایی و آگاهی مدیران این اعداد محقق نمی گردد. کما اینکه میزان درآمد نساجی از فروش بازیکن، 50 میلیون تومان در سال گذشته بوده است و با توجه به ظرفیت استان مازندران که یکی از بزرگ ترین قطب های استعداد فوتبال کشور است و همین الان بیش از 50 بازیکن از استان مازندران در لیگ برتر فعالیت دارند، درآمد 50 میلیونی قابل قبول نیست.

او اضافه نمود: متاسفانه همان طور که به دوستان عزیز در باشگاه نساجی هم عرض کردم شرایط فعالیت در باشگاه های خصوصی در ایران خیلی راحت نیست و همواره مدیران این مجموعه در معرض ریسک و تغییرات احساسی مالکان قرار دارند که می تواند آینده شغلی این مدیر به سبب لجبازی مالک تحت شعاع قرار گیرد. بنابراین ضمن تشکر دوباره از لطف و محبت دوستان عزیزم در باشگاه نساجی مازندران، بنده تنها در صورتی حاضر به فعالیت در باشگاه نساجی مازندران خواهم بود که سهام مدیریتی در اختیار اینجانب و دوستان سرمایه گذار بنده باشد، در غیر این صورت ضمن آرزوی پیروزیت برای باشگاه بزرگ نساجی و طرفداران پر شور استان مازندران همانطور که در جلسه حضوری به مالکان محترم عرض کردم همواره به عنوان یک دوست و مشاور در خدمت شما و تیم شهر خودم هستم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 501

به "چرا خطیر مدیرعامل نساجی نشد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا خطیر مدیرعامل نساجی نشد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید