490 بهره بردار کردستانی مشغول برداشت انار شدند

به گزارش مجله میکونوس، به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، زاهد حاجی میرزایی با بیان اینکه در این استان 478 هکتار انارستان وجود دارد، اظهارداشت: پیش بینی می گردد پنج هزار و 470 تن انار برداشت گردد.

490 بهره بردار کردستانی مشغول برداشت انار شدند

وی اضافه کرد: بهره برداران همه ساله از 15 مهر تا اواخر آبان در شهرستان های سروآباد، کامیاران و بانه اقدام به برداشت این محصول می نمایند که در امسال تعداد بهره برداران انار این استان بر اساس آمار سامانه پهنه بندی حدود 490 نفر برآورد شده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: حدود 100 هکتار از انارستان های این استان به تازگی احداث شده و برنامه سازمان جهاد کشاورزی توسعه سالانه بیش از 30 هکتار انارستان است.

حاجی میرزایی یادآور شد: انارستان های کردستان بیشتر در مناطق گرمسیری که دارای بیش از پنج ماه گرم و تابستان های طولانی هستند، احداث شده است.

وی اعلام کرد: کشت انار در سطوح شیبدار و کوهستانی استان کردستان سابقه دیرینه ای دارد و 80 درصد انار فراوری شده استان به صورت تازه خوری مصرف می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 24 بهمن 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 140

به "490 بهره بردار کردستانی مشغول برداشت انار شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "490 بهره بردار کردستانی مشغول برداشت انار شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید