بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت

به گزارش تور یونان ارزان، بادمجان شکم پر گیلانی خیلی ساده است و شما می توانید به همراه کته یا نان تازه آن را سرو کنید و یک ایده خوب برای مهمانی نیز به نظر می رسد.

بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت

بادمجان شکم پر گیلانی یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک غذای اصیل گیلانی است که نیازی به گوشت ندارد و با رب انار و گردو تهیه می گردد. این غذا به همراه سس غلیظ و گوجه سرخ شده سرو می گردد و شما می توانید بنا به ذائقه خود اندازه ترشی و شیرینی این غذا را کم و زیاد کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

  • بادمجان 6 عدد
  • گردو 1.5 پیمانه
  • پیاز چرخ شده 1.5 قاشق غذاخوری
  • حریره سیر 1.5 قاشق مرباخوری
  • رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری
  • چوچاق و خالیواش از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به اندازه لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

مرحله اول

از بادمجان های قلمی و نازک بهره ببرید. بادمجان ها را پوست بگیرید و برای زیبایی غذا بهتر است کلاهک روی بادمجان را جدا نکنید و به مدت 20 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته گردد. سپس بادمجان ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی گردد.

مرحله دوم

گردو ها را باید خرد کنید. بهتر است گردو ها را کمی دندان گیر یعنی کمی درشت خرد کنید تا مزه آن در غذا احساس گردد. برای خرد کردن آن از هاون یا غذاساز با دور کند بهره ببرید. پیاز را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید یا می توانید رنده بزنید. سیر را نیز پوره یا رنده کنید.

مرحله سوم

داخل یک تابه روغن بریزید و گردو و رب انار و سبزی ها و پیاز و سیر را به همراه کمی نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا حدود 1/3 از مواد را داخل تابه قرار دهید و مابقی را خارج کنید. به محتویات داخل تابه 1 لیوان آب جوش اضافه کنید.

مرحله چهارم

بادمجان های سرخ شده را روی تخته آشپزی قرار دهید و یک شکاف روی آن ایجاد کنید. از مواد تهیه شده داخل بادمجان ها را پر کنید و داخل سس قرار دهید. در تابه را بگذارید تا سس غلیظ و بادمجان شکم پر گیلانی جا بیفتد. طرز تهیه کتلت بدون روغن را در مجله بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

  • می توانید از خالیواش و چوچاق خشک یا تازه بهره ببرید.
  • به دلخواه می توانید رب انار ترش یا ملس یا دانه های انار خشک نیز در سس بریزید.
  • بادمجان ها را خوب خشک کنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر خورشت بیج بیج، غذای محبوب مازندرانی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 14 شهریور 1401 بروزرسانی: 14 شهریور 1401 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 2201

به "بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت" امتیاز دهید

1 کاربر به "بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید