هشدار انگلیس درباره کنترل دنیای فناوری توسط چین

به گزارش مجله میکونوس، رئیس ستاد ارتباطات دولت انگلیس هشدار داد دنیا باید آماده مواجهه با دنیای باشد که فناوری های موجود در آن توسط دولت هایی مانند چین ابداع و کنترل می شوند.

هشدار انگلیس درباره کنترل دنیای فناوری توسط چین

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، رئیس ستاد ارتباطات دولت انگلیس هشدار داد دنیا باید آماده مواجهه با دنیای باشد که فناوری های موجود در آن توسط دولت هایی مانند چین ابداع و کنترل می شوند.

جرمی فلمینگ خواهان سرمایه گذاری دنیا غرب برای ارتقای توانایی های دفاع سایبری خود شد و اضافه کرد ما نباید در این زمینه از کشور های رقیب عقب بیفتیم. در دنیا امروز خلاقیت های مربوط به استفاده از فناوری لزوما توسط متحدان ما ابداع نمی شوند.

وی مدعی شد اگر چه انگلیس هم اکنون یک قدرت سایبری دنیای است، اما دنیا به سرعت در حال تغییر است و کشور هایی مانند چین و روسیه به سرعت در حال رقابت برای ترویج ارزش های مدنظر خود و ارتقای قدرت سایبری به منظور استفاده از فناوری های خلاقانه خود هستند.

او ادامه داد: فناوری های جدید حیات آنلاین را ممکن نموده و امنیت سایبری به یک موضوع استراتژیک مبدل شده که نیازمند رویکردی است که ملت را در بر بگیرد. قانون گذاران این دنیا در حال تغییر هستند و دنیای آنلاین همواره تحت کنترل دولت ها نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 28 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1400 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 1684

به "هشدار انگلیس درباره کنترل دنیای فناوری توسط چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هشدار انگلیس درباره کنترل دنیای فناوری توسط چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید