پرسپولیس همین حالا هم قهرمان است، مهم دریافت سه امتیاز دربی بود
به گزارش مجله میکونوس، به گزارش خبرنگاران، حساس ترین ملاقات هفته بیست و سوم بیستمین دوره رقابت های لیگ برتر از ساعت 19:30 دقیقه امروز آدینه 24 اردیبهشت بین تیم های پرسپولیس و استقلال در استادیوم آزادی تهران برگزار گردید که این ملاقات با فزونی یک بر صفر پرسپولیس به خاتمه رسید. عیسی آل کثیر برای سرخپوشان گل زد.

شهریار مغانلو در سرانجام این ملاقات گفت: خدا را شکر می کنیم که توانستیم سه امتیاز این بازی را از آن خود کنیم. این پیروزی را به طرفداران تبریک می گویم.
وی در خصوص تاثیرگذاریش روی گل رجحان سرخپوشان گفت: مهم این نیست که چه کسی گل می زند، مهم دریافت سه امتیاز بازی بود که از اهمیت زیادی برخوردار بود.
مغانلو در خصوص این که آیا پرسپولیس قهرمان خواهد شد گفت: مگر قرار است قهرمان نشویم؟ ما همین الان هم قهرمان هستیم.
وی در خصوص میزان مصدومیتش هم گفت: فعلا که چیز خاصی نیست. باید ببینیم در روزهای آینده شرایط چگونه است.
منبع: خبرگزاری مهر