گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 اوایل تابستان معرفی خواهند شد

به گزارش مجله میکونوس، سامسونگ گوشی های گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 خود را در اوایل ماه ژوئیه (اواسط تیرماه) معرفی خواهد نمود. بر اساس گزارش جدیدی از نشریه کره جنوبی جونگ آنگ، سامسونگ در ابتدای این ماه رویدادی حضوری در نیویورک برگزار می نماید که با اطلاعات فاش شده قبلی همخوانی دارد. سال گذشته گلکسی زد فولد 6 و زد فلیپ 6 در تاریخ 10 ژوئیه معرفی شدند، بنابراین منطقی به نظر می رسد که جانشینان آنها نیز در تاریخی مشابه عرضه شوند.

گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 اوایل تابستان معرفی خواهند شد

این گزارش نو بعلاوه تایید می نماید که زد فلیپ FE و گوشی مجهز به دو لولای سامسونگ نیز ممکن است در این رویداد حضور داشته باشند.

طبق آخرین مشخصات شایعه شده، هر دو گوشی تاشو به تراشه Snapdragon 8 Elite for Galaxy مجهز خواهند شد و با 12 گیگابایت رم و 256 یا 512 گیگابایت حافظه داخلی همراه خواهند بود. بعلاوه انتظار می رود هر دو گوشی با رابط کاربری One UI 8 سامسونگ به صورت پیش فرض عرضه شوند.

گلکسی زد فولد 7 دارای یک صفحه نمایش بیرونی 6.5 اینچی و یک نمایشگر اصلی 8.2 اینچی خواهد بود. بعلاوه شایعه شده است که فولد 7 باریک تر می گردد و ضخامت آن در حالت باز 4.5 میلی متر و در حالت تا شده 9.5 میلی متر خواهد بود. این گوشی احتمالا یک دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی ارتقا یافته و یک باتری 4,400 میلی آمپر ساعتی با شارژ 25 واتی خواهد داشت.

گفته می گردد گلکسی زد فلیپ 7 دارای صفحه نمایش بیرونی بزرگ تر 4 اینچی و پنل اصلی 6.85 اینچی خواهد بود. این گوشی دوربین های 50 مگاپیکسلی اصلی و 12 مگاپیکسلی فوق عریض فلیپ 6 را حفظ خواهد نمود و باتری آن با ظرفیت اندکی بیشتر 4,174 میلی آمپر ساعت و شارژ 25 وات خواهد بود.

منبع: GSMArena

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 5 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1404 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 2494

به "گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 اوایل تابستان معرفی خواهند شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 اوایل تابستان معرفی خواهند شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید