5 نکته برای ثبت عکسی زیبا از غذا
به گزارش مجله میکونوس، 1. حس و فضای عکس را طراحی کنید
غذایی را که می خورید با استفاده از ایجاد حسش در عکس بیشتر درک کنید. برای مثال حس یک غذای محلی یا روستایی، کاملا شاد و محبت آمیز یا کاملا ساده و مینیمال است.
2. با استفاده از امکانات و وسایل در دسترس به عکستان استایل و فرم دهید
اغلب اوقات وسایل جانبی با افزودن رنگ، بافت یا عناصر دیگر می توانند طعمی زیبا به عکستان اضافه نمایند. با یاری اشیاء و عناصر تکمیلی عکستان را مجذوب کننده تر کنید. برای مثال عکس از پنکیک میوه ای می تواند شامل یک ظرف آلو هم باشد.
نکته :
- این طرف و آن طرف خانه در پی اشیایی بگردید که بتواند به عنوان مکمل در عکس ها به کار روند. ممکن است یک جعبه تخم مرغ باشد که دیگر به درد کسی نمی خورد یا چاقوی کندی که می خواستید دور بیاندازیدش.
3. با رنگ ها بازی کنید
رنگ ها می توانند بر روان ما اثر بگذارند. از رنگ ها برای تحریک احساسات مخاطبانتان استفاده کنید. برای افزودن طراوت به عکسی که فکر می کنید راکد و بی روح به نظر می رسد، غذاهایی با تن رنگ و سایه متضاد یا مشابه را در کنار هم قرار دهید. شما بعلاوه می توانید برای ایجاد تنوع رنگ از مواد اولیه غذا، کارد و چنگال، رومیزی، دستمال سفره و... استفاده کنید.
نکته :
- پیشنهاد می کنیم از ظروف و کارد و چنگالی استفاده کنید که رنگ های مجذوب کننده و معین دارند.
4. از وجود نور کافی اطمینان حاصل کنید
یک عکس خوب بدون نور خوب ناقص است. نور خوب الزاما به معنی نور زیاد نیست. نور خوب به معنی نور مناسب و کافی است.
نکته:
- پیشنهاد می کنیم از غذا ها در طول روز عکس بگیرید تا از نور طبیعی استفاده کنید.
5. زاویه مناسب بگیرید
طبق گفته عکاسان حرفه ای غذا، برترین زاویه برای عکاسی از غذا ها زاویه مستقیم است (از بالای سر یا به صورت افقی نسبت به میز). باور بر این است که هیچ زاویه ای مانند زاویه مستقیم ساده و در عین حال تأثیرگذار نیست.
نکته:
- ما معتقدیم هر کسی می تواند سبک خودش را ایجاد کند. سبک و زاویه خود را پیدا نموده، کوشش کنید و پیروز گردد.