مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

به گزارش تور یونان ارزان، سرویس آشپزی - هلو انجیری علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد، دارای خواص بسیار زیادی نیز هست. این میوه به دلیل عطر خاصی که دارد، در تهیه مربا و شربت مورد استفاده قرار می گیرد. مربای هلو انجیری مانند مارمالاد هلو طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در فیلینگ کیک و پنکیک استفاده می گردد. در این مطلب دو روش ساده و مجلسی برای تهیه این مربای خوشمزه آورده شده است.

مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

هلو های سالم را بشویید؛ 10 ثانیه در آب در حال جوش ریخته و سپس درون آب سرد بریزید و پوست آن ها را بگیرید. (با این کار به راحتی پوست هلو کنده می گردد.)

3. چون هلو دارای عطر و طعم بسیار خوبی است می توانید زعفران، دارچین و یا وانیل را حذف کنید.

1. توجه کنید که آبلیمو یا جوهرلیمو هم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا و هم برای اضافه کردن یک طعم ترش به مربا اضافه می گردد؛ پس از آن غافل نشوید.

2. اگر هلو ها خیلی شیرین هستند می توانید کمی از مقدار شکر کم کنید.

4. برای خوش رنگ شدن مربا بهتر است از هلو های سفت و زعفرانی رنگ بهره ببرید.

5. مربا هلو انجیری را هم می توانید در وعده صبحانه با نان و کره میل کنید و هم می توانید روی بستنی ریخته و نوش جان کنید.

: تکه های هلو به هنگام حرارت دیدن، به اصطلاح آب انداخته و شل می شوند و شکل خود را از دست می دهند؛ پس بهتر است آن ها را خیلی ریز نکنید.

منبع مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

انتشار: 4 آبان 1400 بروزرسانی: 4 آبان 1400 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 1905

به "مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید