آشپزی

طرز تهیه مربا هویج خانگی خوشمزه با هل و گلاب

طرز تهیه مربا هویج خانگی خوشمزه با هل و گلاب

مربای هویج یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین مرباهای سنتی ایرانی است که با طعم شیرین و معطر خود، در صبحانه ها و میان وعده ها جایگاه ویژه ای دارد. در این مطلب از خبرنگاران مگ، طرز تهیه مربا هویج خانگی را به صورت گام به گام به شما آموزش می دهیم و در خاتمه، نکات...

6 تیر 1403
مرور کلی و ارائه نکات نهایی برای بهبود رفتارهای باکلاس در غذا خوردن

مرور کلی و ارائه نکات نهایی برای بهبود رفتارهای باکلاس در غذا خوردن

باکلاس غذا خوردن نه تنها به معنای رعایت آداب و رسوم صحیح در هنگام خوردن غذا است، بلکه نمایانگر شخصیت و فرهنگ فرد نیز می باشد. این موضوع در جوامع مختلف و موقعیت های گوناگون اهمیت فراوانی دارد. به ویژه در مواقع رسمی و اجتماعی، رفتار و نحوه غذا خوردن می تواند...

19 خرداد 1403
یک روش نو برای تهیه مرغ خوشمزه

یک روش نو برای تهیه مرغ خوشمزه

اگر به طعم و مزه غذاهای ترش علاقه دارید می توانید جوجه با سس زرشک را تهیه و در کنار یک برنج زعفرانی سرو کنید.

11 دی 1401
طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست

قارچ سوخاری یکی از پر طرفدارترین غذاها در فست فودها است که به راحتی در خانه تهیه می گردد و شما می توانید داخل تابه به راحتی سرخ و به همراه غذا های مختلف سرو کنید.

21 شهریور 1401
طرز تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور همراه با عکس مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور همراه با عکس مرحله به مرحله

همانندی ظریفی میان دسر و پشت صحنه فیلم وجود دارد؛ جفت شان گاهی از اصل مطلب مجذوب کننده ترند. اولی از غذا و دومی از خود فیلم! دسر با بیسکوییت پتی بور، از آن خوردنی های ساده ای است که بافتی نرم و طعمی دلچسب دارد. بیسکوئیت پتی بور از آن خوراکی های نوستالژی...

16 شهریور 1401
بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت

بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت

بادمجان شکم پر گیلانی خیلی ساده است و شما می توانید به همراه کته یا نان تازه آن را سرو کنید و یک ایده خوب برای مهمانی نیز به نظر می رسد.

14 شهریور 1401
طرز تهیه کلمپه اصیل کرمانی

طرز تهیه کلمپه اصیل کرمانی

کلمپه اصیل کرمانکلمپه یکی از شیرینی های معروف کرمان است. کلمپه اصیل کرمان تاریخچه ای بلند دارد. کلمپه شیرینی سنتی کرمان است؛ به دلیل محبوبیت و خاص بودن آن به عنوان سوغات کرمان نیز به شمار میرود. کلمپه کرمان دارای خواص زیادی از جمله اشتها آور، از بین برنده...

8 شهریور 1401
طرز تهیه پنج مدل بورانی، چاشنی های خوشمزه برای غذا

طرز تهیه پنج مدل بورانی، چاشنی های خوشمزه برای غذا

خبرنگارانـ مصرف روزانه شیر و فراورده های لبنی به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامتی بدن و به خصوص داشتن استخوان های قوی بسیار ضروری است. ماست یکی از پر طرفدارترین چاشنی های کنار غذاست که در سفره ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد. بورانی نوعی ماست ترکیبی...

3 شهریور 1401
تاریخچه نودل ؛ چطور این غذای ساده جهانی شد؟

تاریخچه نودل ؛ چطور این غذای ساده جهانی شد؟

غذاهای کمی به اندازه نودل در سراسر جهان محبوب هستند و بسیاری از فرهنگ ها از شرق آسیا به سمت غرب تا اروپا مدعی هستند نوعی غذا با نودل را دارند. اما این رشته باریک از کجا سر در آورده است؟ یا به عبارت ساده تر تاریخچه نودل چیست؟ درست است که ایده های متناقض زیادی...

29 مرداد 1401
تاریخچه جالب شیر های گیاهی

تاریخچه جالب شیر های گیاهی

اگر تصمیم گرفتید امسال گیاهخواری را امتحان کنید، باید برای صبحانه از شیر گیاهی استفاده کنید.

22 مرداد 1401
4 طرز تهیه لواشک گوجه سبز خوشمزه با آفتاب، فر و پنکه

4 طرز تهیه لواشک گوجه سبز خوشمزه با آفتاب، فر و پنکه

طرز تهیه لواشک گوجه سبز یکی از پرطرفدارترین روش های درست کردن است. اگر از علاقه مندان به تنقلات ترش و انواع لواشک باشید، قطعاً می دانید که لواشک آلوچه خانگی طعم فوق العاده لذیذ و خوشمزه ای دارد و در فهرست برترین انواع لواشک خانگی واقع شده است. اما آیا...

12 مرداد 1401
طرز تهیه کشک خانگی بدون آرد ذرت به 2 روش خشک و مایع

طرز تهیه کشک خانگی بدون آرد ذرت به 2 روش خشک و مایع

درست کردن کشک خانگی بدون آرد ذرت و با استفاده از ترکیب ماست و نمک و آب موجب می شود تا در نهایت کشک خالص تر و مقوی تری داشته باشید. بسیاری از افراد برای از آرد ذرت استفاده می کنند، اما شما می توانید بدون آرد نیز یک کشک باکیفیت و مقوی خانگی آماده کنید. در این...

5 تیر 1401
طرز تهیه حلوای عربی

طرز تهیه حلوای عربی

حالا شهد خنک شده را به آرامی به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا حلوا جمع گردد. در ادامه این حلوای خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با خلال پسته تزئین نموده و سرو می کنیم.

13 خرداد 1401
تور لحظه آخری تایلند: به دنیای غذاهای تایلندی خوش آمدید؛ 39 طعم نو و هیجان انگیز

تور لحظه آخری تایلند: به دنیای غذاهای تایلندی خوش آمدید؛ 39 طعم نو و هیجان انگیز

غذاهای تایلندی متنوع، متفاوت و پیچیده هستند. تنوع آنها آنقدر زیاد است که حتی گردشگرانی که پای ثابت سفر به تایلند هستند، شاید بیشتر آنها را نمی شناسند. شاید خیلی ها با شنیدن نام غذاهای تایلندی، تصور غذاهای ناخوشایندی از حشرات و جانوران عجیب و غریب داشته...

23 اردیبهشت 1401
اخذ مجوز و تاسیس آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی

اخذ مجوز و تاسیس آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی

درخواست هایی که این روزها برای اخذ مجوز آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی به ثبت می رسد، واقعا زیاد است.

27 فروردین 1401
توصیه هایی برای کسانی که به تنهایی سفر می نمایند (قسمت دوم)

توصیه هایی برای کسانی که به تنهایی سفر می نمایند (قسمت دوم)

اگر در این روزگار پردغدغه و زندگی روزمره و ماشینی خسته شده اید، زمانی را به خودتان اختصاص دهید و به تنهایی سفر کنید تا هم از زیبایی های مقصد و خلوت خود لذت ببرید. اما چه نکاتی را در این سفر باید رعایت کرد؟

22 فروردین 1401
ببینید انگلیسی ها چه غذاهایی می خورند؟

ببینید انگلیسی ها چه غذاهایی می خورند؟

معرفی غذاهای انگلیسیغذا همیشه یکی از بهترین قسمت های لذت بردن از زندگی می باشد، حال اگر بحث سفر میان باشد این موضوع به عنوان یکی از مقاصد گردشگری هم ممکن است تبدیل شود. خبرنگاران در این مطلب سراغ غذاهای کشور انگلیس رفته تا درباره فرهنگ و انواع غذاهایی...

15 اسفند 1400
4 خاصیت فوق العاده کلم قمری (و برترین روش های مصرف و نگهداری)

4 خاصیت فوق العاده کلم قمری (و برترین روش های مصرف و نگهداری)

کلم قمری نوعی سبزی از خانواده کلم ها است که در اروپا و آسیا به طور گسترده ای مصرف می گردد و امروزه در سراسر دنیا محبوبیت پیدا نموده است. کلم قمری فواید زیادی برای سلامتی و کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. کلم قمری منبعی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C و فیبر...

6 بهمن 1400
مقاله: طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی و سبزی خشک یا تازه

مقاله: طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی و سبزی خشک یا تازه

در این فاصله کلم ها آب می اندازند، وقتی از نرم شدن کلم ها مطمئن شدید درب ماهیتابه را بردارید تا آب اضافی کلم ها بخار شود. سبزی های معطر شسته شده و ساطوری خرد شده را با مواد کلم و پیاز داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر ذائقه تان طعم لیمو عمانی را می پسندند...

16 دی 1400
قالب های شیرینی پزی؛ کاربرد، مزایا و معایب هر کدام چیست؟

قالب های شیرینی پزی؛ کاربرد، مزایا و معایب هر کدام چیست؟

برای موفقیت در شیرینی پزی و آشپزی فقط داشتن دستورهای خوب و دقیق کافی نیست؛ چون که عوامل بسیاری در فرایند شیرینی پزی تاثیر گذارن و یکی از مهم ترین اون ها انتخاب ابزار صحیحه. علاوه بر لزوم اطلاع از میزان پیمانه ها و لوازم میزان گیری، جنس، شکل و سایز مناسب...

12 دی 1400
تعداد: (56)