یک روش نو برای تهیه مرغ خوشمزه

به گزارش مجله میکونوس، اگر به طعم و مزه غذاهای ترش علاقه دارید می توانید جوجه با سس زرشک را تهیه و در کنار یک برنج زعفرانی سرو کنید.

یک روش نو برای تهیه مرغ خوشمزه

جوجه با سس زرشک یکی از روش های طعم دار کردن جوجه است که بسیار خوشمزه و راحت تهیه می گردد. برای پخت جوجه با سس زرشک می توانید آن را داخل سیخ چوبی یا داخل مواد مرینت بزنید و کف سینی فر یا سولاردم یا هواپز خود بگذارید. اگر می خواهید برای پیک نیک این جوجه را تهیه کنید می توانید منقل را آماده نموده و جوجه را کباب کنید که در هر سه روش یک غذای خوشمزه و آسان خواهید داشت. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه با سس زرشک

  • سینه مرغ 2 عدد
  • زرشک 1/2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • روغن مایع 1/4 پیمانه

طرز تهیه جوجه با سس زرشک

مرحله اول

ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و بشویید. سپس جوجه ها را به صورت مکعبی ریز خرد کنید یا می توانید به دلخواه یک مرغ کامل را به صورت جوجه کبابی خرد نمایید. اگر جوجه را به صورت استخوان دار دوست دارید می توانید استخوان سینه را نگیرید و برش بزنید.

مرحله دوم

زرشک خیس خورده را به همراه پیاز پوست بگیرید. رب و روغن مایع را داخل غذاساز یا میکسر بریزید یا به همراه گوشتکوب برقی بزنید تا خوب له و پوره گردد. اگر هیچ کدام را نداشتید باید زرشک را خوب له و با پیاز رنده شده و رب مخلوط کنید. سینه مرغ خردشده را داخل یک کاسه بریزید و سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد هم برود.

مرحله سوم

در ادامه سیخ های چوبی نیم ساعت داخل آب گرم قرار دهید تا حین سرخ کردن نسوزد. سپس سینه مرغ طعم دارشده را به سیخ های چوبی بزنید و داخل یک تابه معمولی یا گریل کمی کره بریزید و جوجه ها را سرخ کنید. اگر می خواهید آن را داخل فر تهیه کنید سینه های طعم دار شده را روی سینی فر بچینید و کمی کره روی آن ها قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا بپزد. اگر به جوجه کباب علاقه دارید تهیه جوجه رژیمی در ماهیتابه را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه جوجه با سس زرشک

  • اگر در فر این جوجه با سس زرشک را می پزید دقت کنید تا زیاد زمان ندهید که جوجه خشک گردد.
  • می توانید از سیخ فلزی نیز بهره ببرید. اگر از روش تابه برای سرخ کردن استفاده می کنید بهتر است برش های مرغ را کمی ریز بزنید تا خوب مغزپخت گردد.
  • مرغ را می توانید از شب قبل مزه دار کنید و بپزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی + ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 11 دی 1401 بروزرسانی: 11 دی 1401 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 2255

به "یک روش نو برای تهیه مرغ خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک روش نو برای تهیه مرغ خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید