طرز تهیه کتلت سیب زمینی طلایی و ترد

به گزارش مجله میکونوس، طرز تهیه کتلت سیب زمینی به علت ترکیب ساده، طعم دلپذیر و قابلیت تنوع در مواد تشکیل دهنده اش بسیار محبوب است. این غذا معمولا متشکل از سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و ادویه های مختلف بوده که با سرخ کردن به یک بافت ترد و خوشمزه تبدیل می گردد. کتلت سیب زمینی را بعلاوه به سرعت و با مواد اولیه ای که در بیشتر خانه ها موجود است، می توان طبخ کرد. این غذا به عنوان یک وعده اصلی یا میان وعده سرو شده و به همین علت در میان خانواده ها و افراد پرمشغله، به ویژه در فرهنگ های ایرانی و خاورمیانه ای، هواداران زیادی دارد.

طرز تهیه کتلت سیب زمینی طلایی و ترد

طرز تهیه کتلت سیب زمینی با سیب زمینی خام

مواد اولیه

مواد اولیه ای که برای تهیه کتلت سیب زمینی با سیب زمینی خام احتیاج دارید، عبارتند از:

مواد لازماندازه
سیب زمینی3 عدد
تخم مرغ1 عدد
سبزی (گشنیز، نعنا، ترخون خشک شده)به مقدار لازم
سیر2 حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه کتلت سیب زمینی با سیب زمینی خام

مراحل تهیه کتلت سیب زمینی با سیب زمینی خام به توضیح زیر است:

  1. آماده سازی سیب زمینی: سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید. سپس با رنده میانه رنده کنید.
  2. مخلوط کردن مواد: سیب زمینی های رنده شده را در کاسه ای بریزید. تخم مرغ ها، آرد، سیر رنده شده، سبزی تازه، ادویه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست گردد.
  3. سرخ کردن کتلت ها: تابه ای را روی حرارت قرار دهید و اندازهی روغن اضافه کنید تا داغ گردد. با قاشق یا دست، کتلت ها را در روغن قرار دهید و هر دو طرف آنها را تا طلایی شدن سرخ کنید.

طرز تهیه کتلت مرغ؛ غذای مقوی و خوش طعم

طرز تهیه کتلت با سیب زمینی آب پز

مواد اولیه

مواد اولیه طرز تهیه کتلت با سیب زمینی آب پز شامل موارد زیر می گردد:

مواد لازماندازه
سیب زمینی3 عدد
تخم مرغ1 عدد
سبزی (گشنیز، نعنا، ترخون خشک شده)به مقدار لازم
پیاز1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه کتلت با سیب زمینی آب پز

مراحل تهیه کتلت با سیب زمینی آب پز را در ادامه آوردیم:

  1. پخت سیب زمینی: سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه ای با آب بپزید. پس از پختن، آن ها را خنک نموده و پوست بگیرید. سپس رنده کنید یا در خردکن بریزید.
  2. آماده سازی مواد: پیاز را رنده نموده و آب آن را بگیرید. آن را به سیب زمینی اضافه کنید. تخم مرغ ها را شکسته و با ادویه جات مخلوط کنید. سبزی های خشک (در صورت تمایل) را به مواد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
  3. سرخ کردن کتلت ها: روغن را در تابه ای نچسب داغ کنید. با دست یا قالب، کتلت ها را شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آنها طلایی و ترد گردد.

کتلت های سیب زمینی آب پز با طعم بهتر و زمان پخت بیشتری همراه هستند. نوش جان!

طرز تهیه 3 نوع کتلت ترد و دلچسب همراه فوت وفن خوشمزه تر شدن

طرز تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت

مواد لازم تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت

مواد لازم تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت عبارتند از:

مواد لازماندازه
سیب زمینی3 عدد
تخم مرغ1 عدد
گوشت چرخ نموده200 گرم
سبزی به مقدار لازم
پیاز1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت

برای تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت به مراحل زیر توجه کنید:

  1. رنده کردن و مخلوط کردن: سیب زمینی های خام را شسته و رنده کنید. با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید.
  2. اضافه کردن تخم مرغ و ادویه: تخم مرغ را به مخلوط اضافه نموده و خوب ورز دهید. سپس ادویه و سبزی های خشک را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ترکیب کنید.
  3. استراحت دادن: مواد کتلت را به مدت یک ساعت استراحت دهید.
  4. شکل دهی و سرخ کردن: مواد را به دلخواه شکل دهید و در ماهیتابه ای که روغن داغ ریخته اید، سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز به 6 روش ساده و سریع

طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج

مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج

مواد لازم برای کتلت سیب زمینی و اسفناج شامل موارد زیر است:

مواد لازماندازه
سیب زمینی2 عدد
تخم مرغ2 عدد
روغن زیتونیک ق غ
اسفناج350 گرم
پیاز1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سوخاری4/1 فنجان
پودر سیر2 ق چ

مراحل تهیه

برای تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. پخت سیب زمینی: سیب زمینی ها را در قابلمه ای میانه بریزید و آب را به جوش بیاورید و شعله را روی میانه کم کنید. اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت یک ربع تا نیم ساعت بجوشند تا نرم شوند.
  2. خشک کردن سیب زمینی: سیب زمینی های پخته شده را خوب خشک کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. روی حرارت میانه به مدت 1 تا 2 دقیقه قرار دهید تا کامل خشک شوند.
  3. پوره کردن: سیب زمینی های بدون پوست را با گوشت کوب تبدیل به پوره کنید.
  4. ترکیب ادویه و تخم مرغ: در یک کاسه میانه پودر سوخاری، پودر سیر و نمک را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها و یک قاشق غذاخوری روغن را اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  5. اضافه کردن تخم مرغ و اسفناج: تخم مرغ و اسفناج را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.
  6. آماده سازی ماهیتابه: روغن را در ماهیتابه گرم کنید تا داغ گردد.
  7. پخت کتلت ها: مواد را به قسمت های یکسان تقسیم کنید و با یک کفگیر هر قسمت را صاف کنید. هر سمت کتلت ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید.
  8. قرار دادن روی دستمال: کتلت ها را بعد از پخت روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته گردد. گرم سرو کنید و نوش جان!

طرز تهیه شامی لپه با گوشت چرخ نموده (گام به گام) به 5 روش

جمع بندی

کتلت سیب زمینی سریع و آسان آماده می گردد و با انواع سس ها و چاشنی ها قابل سرو است که به دلخواه می توان آن را مزه دار کرد. بعلاوه، این غذا معمولا مورد پسند بچه ها و بزرگسالان قرار می گیرد و می تواند به عنوان یک غذای مقوی و خوشمزه در کنار سالاد یا نان سرو گردد. در این مقاله طرز تهیه کتلت سیب زمینی را آموزش دادیم.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 12 شهریور 1403 بروزرسانی: 12 شهریور 1403 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 2393

به "طرز تهیه کتلت سیب زمینی طلایی و ترد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت سیب زمینی طلایی و ترد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید