10 اپلیکیشن آفیس برتر برای گوشی های موبایل اندرویدی

به گزارش مجله میکونوس، اپلیکیشن های آفیس برای سالیان طولانی، اصلی ترین مرجع کارمندان برای افزایش بهره وری بوده است. از یک اپلیکیشن آفیس برای گستره وسیعی از وظایف می توان استفاده کرد، از جمله چرک نویسی مستندات، ساخت اسپریدشیت و ارائه ها و در مجموع پایش تمام کارهایی که اجرا شده و باید انجام شود. و مهم نیست که در چه حوزه ای مشغول به کار هستید، یک روز این اپلیکیشن ها بالاخره کارایی خود را به شما نشان خواهند داد.

10 اپلیکیشن آفیس برتر برای گوشی های موبایل اندرویدی

طی سال های اخیر، دنیای برنامه های آفیس تغییرات چندانی به خود ندیده است. اپلیکیشن های از پیش موجود صرفا بیش از پیش بهبود یافتند و از آن جایی که ساخت یک رقیب واقعی در این دنیا کاری بسیار سخت است، شاهد ظهور بازیگران تازه نبودیم. در این مقاله به معرفی 10 اپلیکیشن آفیس برتر برای سیستم عامل اندروید می پردازیم که تمام آن ها می توانند بیشتر نیازهای شخصی و سازمانی شما را به خوبی برطرف کنند.

1. AndrOpen Office

قیمت: رایگان

AndrOpen Office نخستین پورت از نرم افزار بسیار محبوب OpenOffice برای دیوایس های اندرویدی است. این مجموعه همراه با گستره وسیعی از اپلیکیشن های آفیس از راه می رسد که از جمله آن ها می توان به پردازنده کلمه، قابلیت اسپریدشیت، اپلیکیشن مخصوص ارائه و چیزهایی از این دست اشاره کرد. از سوی دیگر یک اپلیکیشن طراحی و یک ادیتور معادله (برای اسپریدشیت ها) را درون AndrOpen Office خواهید یافت. بیشتر فرمت های فایلی که در زندگی عادی با آن ها برخورد خواهید داشت پشتیبانی می شوند و پشتیبانی از چند فرمت نامتعارف تر را نیز در اپلیکیشن خواهید یافت. ادیتورها و پردازشگرها هم قدرتمندتر از بیشتر نیازهای شما ظاهر می شوند.

علاوه بر این، AndrOpen Office را می توانید به صورت کاملا رایگان و متن باز دریافت کنید. تمام فایل هایتان را هم می توانید در گوگل درایو، باکس.کام، دراپ باکس و وان درایو به صورت ابری ذخیره کنید. این یک گزینه رایگان و قدرتمند است که به ندرت باگ های آزاردهنده در آن خواهید یافت.

2. Docs to Go

قیمت: رایگان / تا سقف 14.99 دلار

Docs to Go یکی از قدیمی ترین اپلیکیشن های حاضر در این لیست است. با این همه، سازندگان به مرور زمان آن را به روزرسانی کرده اند و انبوهی از قابلیت های جدید در این اپلیکیشن آفیس یافت می شوند. ساده ترین نیازها مانند پردازش کلمه، ادیت اسپریدشیت و ادیت ارائه برطرف می شوند و راه اندازی اپلیکیشن هم آنقدر بی دردسر است که تقریبا به صورت آنی به کارهایتان رسیدگی خواهید کرد. نسخه پولی اپلیکیشن از امکان قفل گذاری روی فایل ها، ذخیره سازی روی سایت های فضای ابری (و بارگذاری از آن ها) و همگام سازی فایل ها با آنچه در دسکتاپ دارید پشتیبانی می کند. این اپلیکیشن در تمام اوقات معرکه نخواهد بود، اما در هر صورت یکی از بهترین اپلیکیشن های آفیس کنونی به حساب می آید.

3. Google Drive

قیمت: رایگان / 1.99 الی 299.99 دلار در ماه

گوگل درایو گزینه محبوب بسیاری از کاربران است. این مجموعه شامل انبوهی از اپلیکیشن های آفیس می شود که از جمله آن ها می توان به PDF Viewer ،Google Docs ،Google Sheets ،Google Slides و البته گوگل درایو اشاره کرد. بنابراین درایو در واقع نقش نوعی هاب را برای خدمات گوگل ایفا می کند. در اصلی این یک اپلیکیشن برای ذخیره سازی فایل ها در فضای ابری، مشاهده آن ها یا ایجاد فایل های تازه است. اما باز کردن هر نوع از مستنداتی در گوگل درایو باعث می شود که فایل به صورت اتوماتیک در اپلیکیشن مربوطه در دسترس قرار بگیرد. تمام این خدمات کاملا رایگان هستند، مگر اینکه بخواهید فضای ذخیره سازی گوگل درایو را افزایش دهید. برای مثال دسترسی به 100 گیگابایت فضای ذخیره سازی ماهانه 1.99 دلار روی دست تان هزینه می گذارد و برای 10 ترابایت، همین رقم به 99.99 دلار در ماه می رسد. در مجموع با یک راه چاره بسیار همه فن حریف روبرو خواهید بود که به آسانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

4. Microsoft Office

قیمت: رایگان / 6.99 الی 9.99 دلار در ماه

مایکروسافت هیچ عجله ای برای عرضه اپلیکیشن آفیس خود روی موبایل های هوشمند نکرد، زیرا می دانست به محض عرضه این اپلیکیشن، به یکی از بهترین و محبوب ترین گزینه های بازار تبدیل می شود. در حال حاضر اپلیکیشن های Microsoft Word و اکسل و پاورپوینت را می توان به صورت کاملا رایگان روی اندروید دریافت کرد و بیشتر قابلیت ها نیز بدون پرداخت حتی یک قران در دسترس قرار می گیرند. می توانید فایل ها را باز و دخیره کنید، از بیشتر ابزارهای ادیت استفاده کنید و چیزهایی از این دست. همین فایل ها سپس از طریق OneDrive با دسکتاپ همگام سازی می شوند. اگر به دنبال قابلیت های اضافه باشید، باید به سراغ اشتراک پولی Office 365 بروید، اما این گزینه ای نیست که برای بیشتریت کاربران و نیازهای بنیادین آن ها ساخته شده باشد.

5. Microsoft Remote Desktop

قیمت: رایگان

مایکروسافت ریموت دسکتاپ اساسا همان چیزی است که از نامش پیداست. این اپلیکیشن به شما اجازه می دهد کامپیوتر شخصی مبتنی بر ویندوز خود را از طریق دیوایس موبایلتان کنترل کنید. البته راه اندازی اپلیکیشن اندکی زمان می برد. باید کامپیوترتان را برای دسترسی از راه دور آماده کنید و سپس از طریق اپلیکیشن به آن متصل شوید. اما وقتی این فرایند را پشت سر گذاشتید، دیگر اساسا قادر به انجام هرکاری که دلتان می خواهد خواهید بود: از جمله دسترسی یافتن به نرم افزار آفیسی که روی کامپیوترتان نصب شده. اساسا با یک جور راه چاره عجیب برای استفاده از نسخه دسکتاپ اپلیکیشن های مایکروسافت طرف هستیم، اما این راه چاره جواب می دهد. Chrome Remote Desktop هم یک اپلیکیشن معرکه دیگر است که دقیقا برای انجام کاری یکسان ساخته شده.

6. OfficeSuite

قیمت: رایگان / 19.99 الی 29.99 دلار

OfficeSuite برای مدتی بسیار طولانی، اپلیکیشن آفیس محبوب بسیاری از مردم بوده است. این اپلیکیشن امروز تفاوت های زیادی با نخستین روزهایش دارد. در حال حاضر توسعه دهندگان تصمیم گرفته اند OfficeSuite را بیشتر شبیه به گوگل درایو یا مایکروسافت وان درایو کنند. به این ترتیب، یک راه چاره ذخیره سازی ابری فایل روی فونداسیون کلی اپلیکیشن تعبیه شده. بیشتر قابلیت های ساده را می توانید در ورژن رایگان اپلیکیشن بیابید و این خبری خیلی خوب است.

ورژن پولی OfficeSuite از طرف دیگر امکان اسکن فایل های پی دی اف، دسترسی یافتن به مجموعه ای از فونت های سازگار با اپلیکیشن های مایکروسافت و پشتیبانی از فرمت های بیشتر را با خود به ارمغان می آورد. این یکی از بهترین اپلیکیشن های آفیسی است که در بازار کنونی برای موبایل های اندرویدی خواهید یافت. ورژن پرو OfficeSuite هزینه ای 19.99 دلاری روی دستتان می گذارد و حتی اگر به دنبالی نسخه ای پیشرفته تر باشید، می توانید به سراغ ورژن 29.99 دلاری بروید. نکته مهم اینکه این هزینه ها را تنها یک بار خواهید کرد و نیازی به خرید اشتراک ماهانه نیست.

7. Polaris Office

قیمت: رایگان / 2.99 دلار در ماه / 5.99 دلار در ماه

Polaris Office شباهت بسیار زیادی به OfficeSuite دارد. این مجموعه ای است قبلا طراحی ساده ای داشت و برای برطرف سازی نیازهای بنیادین طراحی شده بود. اما دیگر نمی توان گفت اپلیکیشن کوچک یا ساده است. Polaris با انبوهی از قابلیت های مختلف به دست کاربران می رسد که از جمله آن ها می توان به نت برداری، جستجو برای مستندات، رمزنگاری فایل ها و پشتیبانی از گستره وسیعی از فرمت ها اشاره کرد.

اگر بتوانید با تبلیغاتی که گاهی آزاردهنده می شوند کنار بیایید، ورژن رایگان اپلیکیشن نیازهایتان را برطرف خواهد ساخت. اما از سوی دیگر می توانید به سراغ اشتراک های ماهانه 3.99 و 5.99 دلاری بروید که قابلیت های اضافه مانند استفاده همزمان از اپلیکیشن روی سه دستگاه و فضای ذخیره سازی ابری بیشتر را در دسترس قرار می دهند. مدل های اشتراکی Polaris Office بهترین چیزی نیستند که در بازار کنونی خواهید یافت، اما نسخه رایگان اپلیکیشن هم اگر چشمتان را روی تبلیغات ببندید کاملا قابل قبول ظاهر می شود.

8. Quip

قیمت: رایگان

Quip یکی از جدیدترین اپلیکیشن های آفیس موجود در این لیست است و همینطور یکی از معدود اپلیکیشن های لیست که به صورت تماما رایگان عرضه شده. قابلیت های Quip اندک اما کارآمد هستند. برای مثال می توانید به صورت مشترک با افرادی دیگر، به کار روی مستندات بپردازید. همراه با این قابلیت نیز نوعی ویژگی چت به چشم می خورد که هنگام ادیت مستندات از طریق آن قادر به مکالمه با دیگران خواهید بود. از سوی دیگر از اسپریدشیت ها، همگام سازی میان دیوایس های گوناگون، استفاده در حالت آفلاین و انبوهی از گزینه های مختلف برای اکسپورت دریافت پشتیبانی می شود. و برای اینکه همه چیز شکلی جذاب تر به خود بگیرد باید بگوییم که پشتیبانی از فضای ذخیره سازی ابری هم مهیا شده. در مجموع شاید Quip اندکی دیر به میدان آمده باشد، اما قطعا از بسیاری از اپلیکیشن های مشابه بهتر ظاهر می شود.

9. SmartOffice

قیمت: رایگان

Smart Office هم یکی دیگر از اپلیکیشن های آفیس رایگانی است که به ندرت مشابه اش را خواهید یافت. استفاده از این اپلیکیشن قبلا منوط به پرداخت هزینه بود، اما سازندگان از جایی به بعد تصمیم دریافتد آن را به صورت رایگان در دسترس عموم قرار دهند. این اپلیکیشن تمام نیازهای بنیادین شما را برطرف می کند و قادر به پشتیبانی از پردازش کلمه، اسپریدشیت ها و ارائه ها است. از سوی دیگر، پشتیبانی از مستندات مایکروسافت آفیس سال 2013 و حتی قبل تر هم مهیا شده. از SmartOffice می توانید برای مشاهده (و ذخیره سازی) فایل های پی دی اف، برخی از فرمت های تصویری و همینطور فایل های WMF و EMF هم استفاده کنید. رابط کاربری اپلیکیشن بسیار ساده و تر و تمیز است و دقیقا برای افرادی ساخته شده که نیازهای چندانی ندارند.

10. WPS Office and PDF

قیمت: رایگان / 29.99 دلار در سال

WPS Office در زمان نه چندان دور Kingsoft Office نامیده می شد. علی رغم تغییر نام اما همچنان با یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های آفیس روی اندروید طرف هستیم. از برجسته ترین قابلیت ها می توان به مشاهده و کانورت فایل های پی دی اف، انجام کارهای بنیادین (مستندات، اسپریدشیت ها، ارائه ها) و چیزهایی از این دست اشاره کرد. اپلیکیشن ضمناً از پرینت وایرلس، فایل های مایکروسافت و 46 زبان مختلف پشتیبانی می کند. WPS بدون تردید یکی از بهترین اپلیکیشن های رایگان آفیس است و همراه با اشتراک دلخواهی از راه می رسد که شامل فضای ابری می شود، اما در صورت بهره گیری از گوگل درایو یا هر گزینه مشابهی، نیازی به آن نخواهید داشت.

  • 15 اپلیکیشن برتر نمایش و ویرایش فایل های PDF برای اندروید

منبع: Android Authority

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 فروردین 1400 بروزرسانی: 3 فروردین 1400 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 1578

به "10 اپلیکیشن آفیس برتر برای گوشی های موبایل اندرویدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 اپلیکیشن آفیس برتر برای گوشی های موبایل اندرویدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید