طرز تهیه حلوای عربی
به گزارش مجله میکونوس، حالا شهد خنک شده را به آرامی به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا حلوا جمع گردد. در ادامه این حلوای خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با خلال پسته تزئین نموده و سرو می کنیم.
حلوای عربی همانطور که از نامش تعیین است یکی از انواع حلوا های سنتی و خوشمزه کشور های عربی است که با رسپی های متنوعی درست می گردد.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای عربی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
آرد قنادی 4 پیمانه
شیر خشک 2 پیمانه
کره 50 گرم
کره محلی 1 قاشق چایخوری
مواد لازم شهد حلوا
شکر 4 پیمانه
پودر هل 2 قاشق چایخوری
زعفران دم نموده 5 قاشق چایخوری
گلاب 3 قاشق چایخوری
آب 2 پیمانه
برای تهیه حلوا عربی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آب را به همراه شکر به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط می کنیم و زعفران را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم.
حالا وقتی شکر حل شد، پودر هل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه وقتی شهد ریز جوش زد، حرارت را خاموش می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک گردد. حالا آرد را با شیر خشک مخلوط می کنیم.
در این مرحله مخلوط آرد و شیر خشک را 3 مرتبه الک می کنیم. حالا یک قابلمه جداگانه روی حرارت قرار می دهیم، سپس مخلوط آرد قنادی و شیر خشک را به آن اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آرد نسوزد.
به هم زدن آرد ادامه می دهیم تا خامی آرد گرفته گردد و تغییر رنگ دهد. در ادامه وقتی رنگ آرد تغییر کرد، برای اینکه آرد گلوله گلوله نگردد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مجددا الک می کنیم، سپس درون قابلمه می ریزیم.
در این مرحله مجددا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کره را به همراه روغن محلی به آرد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست درست گردد. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
حالا شهد خنک شده را به آرامی به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا حلوا جمع گردد. در ادامه این حلوای خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با خلال پسته تزئین نموده و سرو می کنیم.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید