همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم

به گزارش تور یونان ارزان، استیک هم غذای گرانی است هم فوت و فن های مخصوص به خودش را دارد؛ اما گاهی هم دل مان هوس یک غذای گران می نماید و باید به خودمان جایزه بدهیم.

همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم

مواد لازم:

  • گوشت راسته یا فیله گوساله: 400 گرم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • سس باربیکیو: 2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه و نمک: به اندازه کافی
  • روغن مخصوص سرخ کردنی: 4 قاشق غذاخوری

مـواد لازم برای سس قارچ:

  • قارچ ورقه شده: 2 لیوان
  • پیاز: 1 عدد خرد شده
  • شیر: 1 لیوان
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت گوساله: یک عدد
  • فلفل سیاه: به اندازه دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا تکهای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.

2. بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

3. سپس تکههای برش خورده گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. بعد با بیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.

4. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برشهای آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه دراین مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار گردد.

5. تابهای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. بعد اندازه کمی روغن داخل آن بریزید.

6. سپس گوشتهای مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

7. حتما در زمان پخت استیک را چندین بار برگردانید. برگرداندنهای بیشتر باعث میگردد که استیک خیلی سریع تر پخته گردد. اگر هم بخواهید استیک آبدار باشد باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج، کلم بروکلی و سیبزمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ می گردد.

طرز تهیه سس قارچ:

1. برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در اندازهی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ گردد.

2. بعد قارچ های ورقه ای شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس شیر را با آرد، فلفل سیاه و عصاره گوشت گوساله مخلوط نموده و به پیاز و قارچ تفت داده شده اضافه کنید و بگذارید تا سس روی حرارت بجوشد و کمی غلیظ گردد.

3. به سس غلیظ شده می توانید در صورت تمایل اندازهی کره یا خامه هم اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیک تان سرو کنید و از خوردن استیک لذیذتان لذت ببرید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: mykonos.ir شناسه مطلب: 1844

به "همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید